Η ιστοσελίδα μας info-gate.gr χρησιμοποιεί cookies.Με την χρήση αυτής της ιστοσελίδας, αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies.

InfoGate Technologies
×
 x 

0
Καλάθι Αγορών
0
Δεν έχετε ευρώ επιστροφής σύμφωνα με το καλάθι σας
Το καλάθι σας είναι άδειο
Κάθε αγορά σας επιβραβεύεται στην InfoGate Technologies. Μάθετε περισσότερα για το σύστημα επιβράβευσης και κερδίστε!
Pin It

Αποστολή Παραγγελίας

H InfoGate μπορεί να στείλει προϊόντα σε κάθε σημείο της Ελλάδος. Οι αποστολές προϊόντων γίνονται κυρίως σε συνεργασία με την Γενική Ταχυδρομική και τα ΕΛΤΑ. Σε κάθε περίπτωση όμως και κατόπιν συνεννοήσεως μπορεί να γίνει αποστολή μέσω ACS μεταφορικής ή και με κάθε άλλο τρόπο έχετε να προτείνετε και επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας.

Προϊόντα Υψηλής Ποιότητας

Η InfoGate προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα και είμαστε σίγουροι ότι θα σας ικανοποιήσουν και θα ανταποκριθούν απόλυτα στις προσδοκίες σας. Αν παρόλα αυτά δεν μείνετε ικανοποιημένοι, λόγω ελαττωματικής λειτουργίας έχετε δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος το αργότερο 2 εβδομάδων πριν την λήξη της εκάστοτε περιόδου εγγυήσεως. Θα πρέπει όμως να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας να επιστρέψετε το προϊόν γραπτώς με e-mail, φαξ, ταχυδρομικώς ή τηλεφωνικά ώστε να σας δοθεί ένας μοναδικός κωδικός επισκευή ή αντικατάστασης προϊόντος. Το κόστος αποστολής και επιστροφής των προϊόντων επιβαρύνουν τον πελάτη.


Επιστροφές Προϊόντων

Αν για οποιονδήποτε άλλο λόγο θελήσετε να επιστρέψετε το προϊόν θα πρέπει να το κάνετε το αργότερο εντός δύο εβδομάδων, χωρίς να έχετε την υποχρέωση να αναφέρετε τους λόγους της επιστροφής. Θα πρέπει όμως και πάλι να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας να επιστρέψετε το προϊόν έγκαιρα (εντός δύο εβδομάδων από τη στιγμή που θα λάβετε την παραγγελία). Το προϊόν δεν θα πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί και θα πρέπει να βρίσκεται μέσα στην αρχική του συσκευασία η οποία επίσης θα πρέπει να είναι αναλλοίωτη. Τα χρήματα θα επιστραφούν στο ακέραιο μόλις παραλάβουμε το προϊόν. Τα έξοδα αποστολής/επιστροφής σε αυτή τη περίπτωση επιβαρύνουν τον πελάτη. Τα χρήματα θα σας αποσταλούν αμέσως μόλις παραλάβουμε το επιστρεφόμενο προϊόν.

Τα πεδία με τον αστερίσκο είναι απαραίτητα
Ερώτηση ασφαλείας