Η ιστοσελίδα μας info-gate.gr χρησιμοποιεί cookies.Με την χρήση αυτής της ιστοσελίδας, αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies.

InfoGate Technologies
×
 x 

0
Καλάθι Αγορών
0

Πρόγραμμα γονικού ελέγχου.

 


Αγαπητοί γονείς, ζούμε σε ένα γενναίο, νέο κόσμο. Το διαδίκτυο στοχοποιεί το παιδί και προκαλεί την ικανότητά μας για έλεγχο, περισσότερο από κάθε άλλη εφεύρεση, στη σύγχρονη εποχή. Κάθε οικογένεια με παιδιά θα πρέπει να έχει κάποια μορφή Διαδικτύου φιλτραρίσματος και ελέγχου για να προστατεύσει τα παιδιά. Το K9 Web Security παρέχει στον γονιό τα απαραίτητα εργαλεία ώστε να αντιμετωπίσει αυτήν τη πρόκληση.

Το Διαδίκτυο είναι ένα συναρπαστικό μέσο, γεμάτο από πλούσιες και ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Αλλά σαν μια γιγαντιαία εικονική κοινότητα, έχει «καλές γειτονιές", "περίεργες γειτονιές", και "κακές γειτονιές».

Ως γονέας (ή απλά ως ένας ενδιαφερόμενος πολίτη αυτής της εικονικής κοινότητας), πιστεύουμε ότι μπορεί να θέλετε ένα καλό σύνολο κατευθυντήριων γραμμών σχετικά με το πού να πάμε σε αυτό το απέραντο χώρο. Σκεφτείτε το K9 Web Security ως έναν "σκύλο-οδηγό" και εν μέρει "σκύλο-φύλακα", που μας προστατεύει και μας κρατά από τα προβληματικά και λάθος μέρη του εικονικού διαδικτυακού κόσμου.

Με το K9 Web Security, μπορείτε να αποφασίσετε εσείς ποιές γειτονιές είναι επισκέψιμες και ποιές όχι. Η δυνατότητα αυτή κάνει τη μεγάλη διαφορά όταν προσπαθείτε να παρέχετε ένα ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά σας. Το K9 καθιστά εύκολη την δυνατότητα να αφήσετε τα παιδιά σας να εξερευνήσουν και να μάθουν το Διαδίκτυο, ενώ εσείς κάνετε ό, τι μπορείτε για να τους κρατήσετε ασφαλή.

Κάντε κλίκ εδώ για να λάβετε μία δωρεάν άδεια χρήσης για το πρόγραμμα

 

Download Button Green 420x184 

 

Νέα Τεχνολογίας

Μία κάμερα που τα κάνει όλα και συμφέρει

Σας παρουσιάζω σήμερα ένα εξαιρετικό προϊόν υψηλής...

Watt και VA: Σύγχυση με την ισχύ

Watt και VA: Σύγχυση με την ισχύ Το παρόν άρθρο αποσκοπεί...

Find Us On Facebook

Κατεβάστε την εφαρμογή απομακρυσμένης υποστήριξης για να σας βοηθήσουμε σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε προβλήματα με κάποιο απο τα προϊόντα μας η καλέστε μας στο 2310729873.

Κάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες μας.

 
SUPPORT  

Στην InfoGate αναλαμβάνουμε να επισκευάσουμε οικονομικά και γρήγορα κάθε τύπο φορητού ή σταθερού υπολογιστή.

Αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με τον φορητό ή σταθερό υπολογιστή σας?

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε όλες τις διαθέσιμες υπηρεσίες μας ή για να προγραμματίσετε άμεσα ένα ραντεβού.