Επισκευή κάθε είδους φορητού υπολογιστή!

0 Βαθμολογία
37,30 €
24,25 €
Εξοικονομείτε:
10,53 €
Μεγάλη διαθεσιμότητα - Υπάρχουν περισσότερα απο 10 στην αποθήκη μας

Κωδικός προϊόντος: laptop-repair
Αναλαμβάνουμε να επισκευάσουμε το χαλασμένο φορητό υπολογιστή σας. Οικονομικά με αξιοπιστία και σε σύντομο χρονικό διάστημα δίνουμε λύση στο πρόβλημα σας. Καλέστε μας να παραλάβουμε τον υπολογιστή ή επισκεφθείτε μας στον χώρο μας.
Αποστολή πανελλαδικά με


Box Now

Box

Κόστος : 2,50 €

Επιλέξτε Locker

Η InfoGate Technologies προσφέρει επισκευές hardware για φορητούς υπολογιστές και άλλες συσκευές. Οι υπηρεσίες επισκευής hardware που προσφέρονται μπορεί να περιλαμβάνουν τα εξής:

  1. Επισκευή ελαττωματικών εξαρτημάτων: Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την αντικατάσταση ελαττωματικών εξαρτημάτων, όπως μητρικές κάρτες, κάρτες γραφικών, μνήμες RAM, σκληρούς δίσκους, οθόνες και άλλα.

  2. Αναβάθμιση εξαρτημάτων: Μπορεί να περιλαμβάνει την αναβάθμιση εξαρτημάτων του φορητού υπολογιστή, όπως η αντικατάσταση της μνήμης RAM με μεγαλύτερη χωρητικότητα, την αντικατάσταση του σκληρού δίσκου με έναν μεγαλύτερης χωρητικότητας ή την αναβάθμιση της κάρτας γραφικών.

  3. Διάγνωση και επισκευή βλαβών: Μπορεί να περιλαμβάνει τη διάγνωση και επισκευή βλαβών στο hardware του φορητού υπολογιστή, όπως προβλήματα με τον επεξεργαστή, τη μητρική κάρτα, το τροφοδοτικό, το πληκτρολόγιο, την οθόνη και άλλα.

  4. Επισκευή οθονών: Αντικατάσταση οθονών LCD ή LED που έχουν υποστεί ζημιά ή έχουν παρουσιάσει προβλήματα λειτουργίας.5

  5. Επισκευή πληκτρολογίων: Αντικατάσταση ή επισκευή πληκτρολογίων που έχουν κολλήσει, έχουν υποστεί ζημιά ή έχουν σταματήσει να λειτουργούν.

  6. Επισκευή μητρικών πλακετών: Διάγνωση και επισκευή προβλημάτων σε μητρικές πλακέτες όπως βλάβες σε επεξεργαστές, μνήμες, κύκλωματα κ.α.

  7. Επισκευή τροφοδοτικών: Διάγνωση και επισκευή προβλημάτων σε τροφοδοτικά που μπορεί να προκαλούν αποτυχία ή ασταθή λειτουργία του φορητού υπολογιστή.

  8. Επισκευή καρτών επέκτασης: Αντικατάσταση ή επισκευή καρτών επέκτασης όπως κάρτες γραφικών, ήχου, δικτύου κ.α.


Αναλαμβάνουμε να επισκευάσουμε το χαλασμένο φορητό υπολογιστή σας .

Σας δίνουμε γραπτή διάγνωση και εργασίες που έγιναν στον υπολογιστή σας ώστε να γνωρίζετε τι πληρώνετε και γιατί το πληρώνετε!
 

Οπότε αν ο φορητός σας υπολογιστής...

...δεν ανοίγει καθόλου

...ανοίγει αλλά δεν έχετε εικόνα στην οθόνη του.

...ανοίγει αλλά βγάζει μία φωτεινή οθόνη.

...δουλεύει κανονικά αλλά ζεσταίνεται υπερβολικά και μετά από λίγα λεπτά κλείνει

...ανοίγει κανονικά αλλά ακούγεται ένα ήχος καθώς λειτουργεί και κάποιες φορές κολλάει.

...βγάζει «σκουπίδια» στην οθόνη.

...λειτουργεί αλλά δεν ανοίγει στα windows είτε γιατί μολύνθηκε από ιό είτε γιατί υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα με το software .

...βγάζει τυχαίες μπλε οθόνες και κάνει επανεκκινήσεις.

...ανοίγει κανονικά αλλά είναι υπερβολικά αργό

...ή χρειάζεστε μία πρόταση αναβάθμισης


Τότε βρίσκεστε ήδη στον σωστό διαδικτυακό χώρο! 

H InfoGate θα ελέγξει και θα σας προτείνει την πιο σωστή λύση!

Εμείς φροντίζουμε αφού ελέγξουμε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ τον υπολογιστή σας να σας προτείνουμε την οικονομικότερη και πιο σωστή λύση επιδιόρθωσης του υπολογιστή σας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να γίνει αναβάθμιση αλλά δεν είναι συμφέρουσα για την τσέπη σας αλλά και για την κατάσταση του υπολογιστή σας τότε θα σας αποτρέψουμε. 


Μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών στις καλύτερες τιμές!

Σε συνεργασία με τις εταιρείες "Target Power Group" και  "Computron" μπορούμε να επισκευάσουμε και να αντικαταστήσουμε οποιοδήποτε υλικό πάνω στον φορητό υπολογιστή σας. 


Δωρεάν παραλαβή από τον χώρο σας! Δωρεάν παράδοση στον χώρο σας!

Πολύ καλά διαβάσατε! Χωρίς καμία απολύτως επιπλέον χρέωση και ΜΟΝΟ για την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης παραλαμβάνουμε και σας παραδίδουμε επισκευασμένο  το φορητό υπολογιστή σας. Για την υπόλοιπη Ελλάδα χρεώνεστε εσείς τα έξοδα αποστολής και παραλαβής. 


Τι πρέπει να προσέξετε πριν μας καλέσετε

1. Ελέγξτε το τιμολόγιο ή την απόδειξη αγοράς του υπολογιστή σας και σιγουρευτείτε πως είναι εκτός εγγύησης. Εάν είναι εντός περιόδου εγγύησης συμβουλευτείτε άμεσα το κατάστημα από το οποίο το αγοράσατε για την διαδικασία ΔΩΡΕΑΝ επισκευής του.
Τηλέφωνα υποστήριξης βασικών κατασκευαστών

ACER SUPPORT 801 500 2000 ή 211 3001007
TOSHIBA SUPPORT 210 5193900
PACKARD BELL 8015002011
SONY VAIO SUPPORT 210 6195953
HP LAPTOP SUPPORT 801-11-754002. Εάν έχετε ήδη πειραματιστεί ανοίγοντας τον υπολογιστή σας και προσπαθώντας να τον φτιάξετε είτε εσείς είτε κάποιος μη ειδικευμένος φίλος ή γνωστός σας αλλά δεν τα καταφέρατε τότε το πιο πιθανό είναι να έχετε ανεβάσει ήδη κατά πολύ το κόστος επισκευής σε σημείο που να μην συμφέρει.

3. Εάν ο υπολογιστής απλά δεν ανοίγει ελέγξτε πρώτα την πρίζα σας, έπειτα τον φορτιστή - τροφοδοτικό του και τέλος αφαιρέστε και δοκιμάστε χωρίς την μπαταρία του.

4. Εάν η οθόνη του υπολογιστή έχει σπάσει μπορεί να αντικατασταθεί αλλά θα πρέπει να μας ενημερώσετε πριν από κάθε ενέργεια ώστε να σας ενημερώσουμε για το κόστος της ώστε να αποφύγετε σε περίπτωση μη επισκευής τα έξοδα αποστολής - παραλαβής.

5. Εάν στον φορητό υπολογιστή σας έχει πέσει καφές (κυρίως γλυκός με ή χωρίς γάλα) ή και οποιοδήποτε άλλο υγρό τότε ίσως είναι πολύ αργά να σωθεί. Δοκιμάστε άμεσα να αφαιρέσετε κάθε πηγή ρεύματος και κυρίως την μπαταρία του και αφήστε το ή προσπαθήστε να το στεγνώσετε. 

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση