Η ιστοσελίδα μας info-gate.gr χρησιμοποιεί cookies.Με την χρήση αυτής της ιστοσελίδας, αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies.

InfoGate Technologies
×
 x 

0
Καλάθι Αγορών
0

Απίστευτο! Ένα γυμναστήριο στην Καλιφόρνια μείωσε τον λογαριασμό ηλεκτρικής ενέργειας απο 680 δολάρια στα 30 αξιοποιώντας την ενέργεια που παράγουν οι πελάτες του καθώς γυμνάζονται. Έτσι αποθηκεύει όλη την παραγόμενη ενέργεια σε μπαταρίες και τροφοδοτεί όλες τις ηλεκτρικές συσκευές αλλά και τον φωτισμό της εγκατάστασης.

Οπότε όταν κάποιος κάνει δυναμικό ποδήλατο καταναλώνοντας θερμίδες, οπότε και ενέργεια, αυτή μετατρέπεται σε ηλεκτρική και αποθηκεύεται σε ειδικές μπαταρίες.  

Όλοι πλέον στην οικογένεια αλλά και σε οποιαδήποτε ομάδα ανθρώπων διαθέτουν κινητά τηλέφωνα. Οπότε είναι εφικτό περισσότερο από ποτέ να υπάρχει σύνδεση και παρακολούθηση για λόγους ασφαλείας. Αυτό γίνεται χωρίς επιπλέον κόστος πέρα από το πακέτο σύνδεσης που έχει ο κάθε χρήστης 

Το τελευταίο διάστημα, κυκλοφορεί μια νέα μορφής απάτης, μέσω διαδικτύου και κάποιοι επιχειρούν να σας αποσπάσουν χρήματα. Τι καριβώς συμβαίνει και πως προσπαθούν να σας ξεγελάσουν;
Διαβάστε παρακάτω και μην πανικοβάλεστε.
 
Σας στέλνουν e-mail σε εταιρικές ή προσωπικές διευθύνσεις, όπου τα μηνύματα που λαμβάνετε, φαίνεται να προέρχονται  από την δική σας διεύθυνση. 

Στο ερώτημα όλων των μαμάδων αυτού του πλανήτη «Γιατί κλαίει το μωρό;» έρχονται να απαντήσει η Ομάδα iCry2Talk.
Η Ομάδα iCry2Talk του Εργαστηρίου Επεξεργασίας Σήματος και Βιοϊατρικής Τεχνολογίας του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΤΗΜΜΥ) του ΑΠΘ, υπό την επίβλεψη του Καθηγητή Λεόντιου Χατζηλεοντιάδη, δημιούργησε μια καινοτόμα εφαρμογή, που χρησιμοποιεί τεχνικές βαθιάς μηχανικής μάθησης (Deep Machine Learning) για να μεταφράσει το κλάμα του μωρού σε λόγο.
Ένα νέο hitech παγκάκι τοποθέτησε ο Οργανισμός Λιμένων Νομού Ευβοίας  στην προβλήτα του Αγ. Νικολάου στην παραλία της Χαλκίδας.

Σας παρουσιάζω σήμερα ένα εξαιρετικό προϊόν υψηλής τεχνολογίας αλλά και απαραίτητο για κάθε σπίτι.
Το προϊόν αυτό είναι μία απο τις πληρέστερες και αποτελεσματικές λύσεις προστασίας για το σπίτι σας.

Υποκατηγορίες

Νέα Τεχνολογίας

Μία κάμερα που τα κάνει όλα και συμφέρει

Σας παρουσιάζω σήμερα ένα εξαιρετικό προϊόν υψηλής...

Watt και VA: Σύγχυση με την ισχύ

Watt και VA: Σύγχυση με την ισχύ Το παρόν άρθρο αποσκοπεί...

Find Us On Facebook

Κατεβάστε την εφαρμογή απομακρυσμένης υποστήριξης για να σας βοηθήσουμε σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε προβλήματα με κάποιο απο τα προϊόντα μας η καλέστε μας στο 2310729873.

Κάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες μας.

 
SUPPORT