Η ιστοσελίδα μας info-gate.gr χρησιμοποιεί cookies.Με την χρήση αυτής της ιστοσελίδας, αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies.

InfoGate Technologies
×
 x 

0
Καλάθι Αγορών
0

 Στο παρακάτω βίντεο παρουσιάζεται περιληπτικά  η επισκευή της οθόνης LG 1953Sη οποία δεν ανοίγει ή ανοίγει και μετά απο λίγα δευτερόλεπτα απενεργοποιείται.

 
 
 
Κάηκε η TFT / LCD οθόνη του υπολογιστή σας? 
 
Αν το πάνελ είναι σε καλή κατάσταση και όχι σπασμένο μην βιαστείτε να την πετάξετε (άν βέβαια το κάνετε σεβαστείτε την επιβαρυμένη κατάσταση του πλανήτη μας και πετάξτε την σε κάδο ανακύκλωσης ηλεκτρικών συσκευών).
 
Εμείς μπορούμε με το χαμηλότερο κόστος της αγοράς να την επισκευάσουμε! 
 
Αναλαμβάνουμε να επιδιορθώσουμε την καμμένη TFT / LDC οθόνη σας. Για την περιοχή της Θεσσαλονίκης αναλαμβάνουμε να παραλάβουμε την Οθόνη και να σας την επιστρέψουμε, ενώ για την υπόλοιπη Ελλάδα επιβαρύνεστε με τα έξοδα μεταφοράς.
 
Σε κάθε περίπτωση επιδιόρθωσης και αντικατάστασης ανταλλακτικών δίνουμε γραπτή εγγύηση ενός χρόνου για την σωστή και αδιάλειπτη λειτουργία της οθόνης. 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας και θα φροντίσουμε να παραλάβουμε την οθόνη σας το συντομότερο δυνατό αλλά και να σας την επιστρέψουμε μόλις αυτή είναι έτοιμη. Το κόστος είναι εξαιρετικά μικρό και σε περίπτωση που υπάρχει κριθεί πως η επισκευή της οθόνης είναι ασύμφορη σας επιστρέφουμε την οθόνη χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση. 
 
www.info-gate.gr 
τηλ. 2310729873
 
Facebook Page : https://www.facebook.com/pages/InfoGate-Technology/128484003858956
Google + : https://plus.google.com/u/0/b/103034340257498161461/+InfogateGrtechnology/posts
 
***ΠΡΟΣΟΧΗ*** 
Το παρακάτω βίντεο είναι η περίληψη μίας πολύπλοκης και εξειδικευμένης εργασίας.
 

 

 

 
 
 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε απορία, ερώτηση ή διευκρίνηση στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2310729874 και στο κινητό 6974319263.

Σε περίπτωση που θέλετε να σας καλέσουμε εμείς μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας και πολύ σύντομα ένας εκπρόσωπος μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας.

Παρακαλούμε εισάγετε το ονοματεπώνυμο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το τηλέφωνο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το email σας Η διεύθυνση email δεν είναι έγκυρη
Παρακαλούμε πληκτρολογήστε το μήνυμα σας

Find Us On Facebook

Κατεβάστε την εφαρμογή απομακρυσμένης υποστήριξης για να σας βοηθήσουμε σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε προβλήματα με κάποιο απο τα προϊόντα μας η καλέστε μας στο 2310729873.

Κάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες μας.

 
SUPPORT